Lumerca

Mitä kaikkea kauttanne saa?

Kauttamme saa kattavasti kaiken aina sukista työvaatteisiin. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan todella kattavan valikoiman erilaisia tuotteita. Nettisivuiltamme löydät kauppa– osion josta pääset tutustumaan pieneen osaan laajasta valikoimastamme.

Miten teen tarjouspyynnön?

Tarjouspyynnön saat tehtyä lisäämällä haluamasi tuotteet tarjouspyyntökoriin ja lähettämällä sen meille. Voit liittää tarjouspyyntöön logon tai muun kuvan painatusta varten. Luethan materiaaliohjeistuksemme, jotta painojälki vastaisi odotuksiasi. Lisäksi tässä vaiheessa voit ilmoittaa lisätietoja painatusta varten.

Tarjouspyynnön voit lähettää meille myös sähköpostilla osoitteeseen pasi.gronberg@lumerca.fi.

Voinko tilata yksityishenkilönä?

Tottakai! Huomaathan kuitenkin, että suurella osalla tuotteistamme on minimitilausmäärä ja sivuillamme ilmoitetut hinnat ovat alv 0%. Myymämme tuotteet kuuluvat alv 24% piiriin (2021).

Miten painetut tekstiilit tulisi pestä?

Painetut tekstiilit tulee pestä nurinpäin ja maksimissaan 60°C asteessa.

Älä käytä painettujen tekstiilien pesussa valkaisevia tai pehmentäviä pesu- tai huuhteluaineita. Nämä aiheuttavat painatuksen
kiinnitysaineen liukenemisen, jolloin painatus saattaa alkaa irtoamaan!

Rumpukuivausta ei painetuille tekstiileille suositella.

Silittäessä painettuja tekstiilejä, käännä tuote nurja puoli ulospäin!

Missä muodossa painettava materiaali pitää toimittaa?

Logot ja tekstit tulee toimittaa vektorimuodossa (.eps, .pdf, .cdr tai .ai). Fontit tulee vektoroida tai aineistossa käytetyn fontin voi lähettää meille. Mikäli aineistossa käytettyä fonttia ei ole vektoroitu, fontti muuttuu täysin erilaiseksi jos meillä ei ole käyttämäänne fonttia eikä näinollen vastaa alkuperäistä.

Kuvat tulee toimittaa mahdollisimman hyvälaatuisina, vähintään 300dpi. Mitä parempilaatuinen aineisto, sen parempi painojälki.

Mikäli sinulta ei löydy painoon sopivaa aineistoa, tarjoamme lisäpalveluna aineistojen muokkaustyötä. Aineiston muokkaamisesta koituu lisäkustannuksia tapauskohtaisesti.

0
    0
    Tarjouspyyntökori
    Tarjouspyyntökori on tyhjäPalaa kauppaan