Lumerca

Olemme laadukkaita tekstiilituotteita painettuna ja brodeerattuna toteuttava painotalo

Oman myyntimme kautta asiakkaan on mahdollista tilata tekstiilit omalla brändillä merkattuina eri maahantuojien edustamista tuotteista. Teemme tekstiilimerkkaukset myös asiakkaiden omiin tuotteisiin, oli sitten kysymyksessä muutama paita tai joukkueen kaikki fanituotteet.

Tekstiilimerkkausten lisäksi teemme suurkuvatulostimella laadukkaat ja näyttävät tulostukset. Oli sitten kyseessä pieni etikettitarra, suuri mainosbanderolli tai ehkäpä roll up, meidän tuotannossamme se onnistuu. Toimitusvarmuus ja toimitusajat ovat meidän työmme kulmakivi.

Yrityksellämme on ammattimainen suunnittelupalvelu, joka visioi asiakkaan oman logon ajatuksesta valmiiksi painokelpoiseksi aineistoksi. Aineisto arkistoidaan yrityksen tietokantaan ja on aina käytettävissä. Pitkä kokemuksemme alalta takaa asiakkaallemme onnistuneet tuotevalinnat sekä laadukkaat merkkaukset tuotteisiin.

Onnistunut lopputulos on meille keskeisin tavoite tuote- ja merkkaustavan valinnassa. Tuotteemme ja palvelumme sopivat moniin tarkoituksiin kuten fanituotteiksi, markkinointiin, profiilin nostamiseen, työvaatteiksi ja seura- ja tiimivaatteiksi. Toimitusvarmuus ja toimitusajat ovat meidän työmme kulmakivi.

0
    0
    Tarjouspyyntökori
    Tarjouspyyntökori on tyhjäPalaa kauppaan